Wyroby o obniżonej zawartości soli

ADI TECH przygotował bezpieczne, innowacyjne rozwiązanie, które pozwala obniżyć ilość dodanej soli o 40%, zapewniając bezpieczny i smaczny gotowy produkt o najwyższej jakości. Bez strat smaku i aromatu w porównaniu do produktów z normalną zawartością soli.

Rekomendowany do wyrobów:

  • produkty emulgowane
  • gotowane szynki i łopatki wieprzowe
  • surowe kiełbasy
  • wędliny z indyka i kurczaka
  • gastronomia i dania gotowe     

Wyroby bez dodatku E

Ciągły i rosnący popyt na produkty naturalne skłania do produkcji wyrobów bez konserwantów i dodatków „E” spełniając oczekiwania konsumentów. ADI TECH opracował składniki do produkcji naturalnych wyrobów bez dodatku „E”.

  • Kultur starterowych "Carni", które odpowiadają za wytworzenie właściciwej barwy, smaku i aromatu.
  • Mieszanki skoncentrowanych soków warzywnych "Juice extract", które gwarantują uzyskanie trwałości i bezpieczeństwa mikrobiologicznego oraz dobrego wybarwienia produktu
  • Wybranej Top Nuty 

Oferujemy gotowe zestawy do produkcji kiełbas i szynek:

  • Szynka surowa dojrzewająca
  • Salami dojrzewająca
  • Breasola
  • Solanki nastrzykowe
  • Kiełbasy grubo i średnio rozdrobnione

Kiełbasy surowe dojrzewające

  • Chorizo ostra lub łagodna
  • Metka cebulowa
  • Metka grubo mielona
  • Metka herbaciana
  • Metka rumowa
  • Polska surowa
  • Salami felino
  • Salami klassik
  • Salami mediteran
  • Salami milano
  • Salami pieprzowe
  • Salami parmeńskie
  • Salami orzechowe

Kiełbasy średnio i gruborozdrobnione

  • Biała tradycyjna
  • Kiełbasa krucha
  • Kiełbaski knaker
  • Kiełbasa polska grillowa
  • Kiełbaski szynkowe
  • Kiełbasa z pieca
  • Krakowska
  • Ogniskowa
  • Pieprzowa
  • Piwna
  • Podwawelska
  • Salami cygańskie
  • Salami parzone
  • Toruńska
  • Zwyczajna

Kiełbasy emulgowane

  • Mortadela typu włoskiego
  • Parówka drobiowa
  • Parówka Hot Dog
  • Parówka Knack

SKONTAKUJ
SIĘ Z NAMI

ul. Szosa Gdańska 76
86-031 Osielsko

T:+48 52 381 37 32

E:biuro@aditech.com.pl

FORMULARZ KONTAKTOWY